За нас

За фирмата

Фирма ЕКСТРАПЛАСТ е създадена през 1992 год. в гр. Трявна с предмет на дейност производство на пластмасови изделия. Областта на строителството е приоритет за разработките на фирмата и така тя стига до съвършенство в производството на дюбели за универсално приложение. В момента фирмата представя на пазара дюбелите MISCHO CO. Колекцията е широкообхватна по отношение на диаметри и дължина на дюбелите, както и универсална по приложение в различни видове строителни материали. Удължената работна част на дюбелите увеличава многократно шансовете за осъществяване на закрепване в тухла. „Екстрапласт“ ООД е един от големите производители на дюбели за топлоизолация , които са сертифицирани с БТО. Фирмата произвежда дюбели за някои от най-големите дистрибутори в страната.

екстрапласт
екстрапласт

Производство и търговия

Фирма „Екстрапласт“ произвежда едни от най-широко разпространените дюбели за топлоизолация и дюбели за универсално закрепване.

Фирмата извършва търговия с крепежни елементи, свредла, кабелни връзки, планки, анкери, шпилки, винтове за дърво, винтове за сухо строителство, болтове и всичко необходимо за външно и вътрешно строителство.

Нашият екип

Екипа на ЕКСТРАПЛАСТ се състои от експерти в областта, които са натрупали богат опит с годините. Работим неуморно, помагаме си един на друг, за да успеем. Държим на качеството и коректността с нашите партньори.

екстрапласт

Разгледайте многообразието от продукти, които може да откриете при нас!

Продуктов Каталог

Ако желаете да получите повече информация за някои наш продукт може да се свържете с нас!

Контакти